Leverans och returer

Kunderna förväntar sig att deras korrekt ifylld beställning inom 7-10 arbetsdagar beroende på destination levereras. En arbetsdag är från måndag till fredag, utom på helger och helgdagar.

För att skydda alla tomter kräver signatur vid leverans.

Vi levererar inte till postboxar . Vi rekommenderar leverans till ett hem eller företag adress där någon är tillgänglig för leverans under normal kontorstid att underteckna.

Vi använder en rad olika flygbolag. Beroende på orderkvantiteten och leveransadress . Lovar dig säker sjöfart och rätt objekt. Dessa inkluderar: EMS, UPS, TNT, DHL, Fedex och Sodexi. Order vanligtvis skickas inom 24 timmar från det att beställningen. Efter det att varorna levereras, kommer vi att erbjuda ett spårningsnummer för online spårningssystem omedelbart. Ankomst är 7-10 dagar. Om du inte har fått e-post leverans anmälan, kontrollera din e-postlåda eller kontakta oss.

är

I den osannolika händelsen av fabrikationsfel, skulle vi byta ut produkter utan kostnad för kunden.

Returnera en vara, måste du skicka ett e-post och låt oss veta orsaken. Vi förser er med vidare instruktioner.

Varorna måste göras inom 7 dagar efter mottagandet datum - oanvända återlämnas och innehålla original förpackningar och etiketter. Alla fraktkostnader som är förknippade med återlämnande av produkten i konsumentens ansvar.

Utbyte

Att byta en produkt måste du skicka ett e-post och låt oss veta orsaken. Vi förser er med vidare instruktioner. Varor kan bytas inom 7 dagar efter mottagandet, förutsatt att de är oanvända och i ursprungligt skick med originalförpackning och etiketter. Returnera ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner tydligt. Alla fraktkostnader i samband med utbyte av varor som har ansvaret för konsumenten.

Vi rekommenderar att du använder spårbar leverans, som vi. Ansvarar inte för förlorade paket.

indragningar

Du skulle vilja avbryta beställningen, måste du kontakta oss direkt via e-post. Majoritet av order sker inom 1-2 dagar från orderdatum . Levererade Beställningar kan inte avbrytas.Copyright © 2019 www.optimaladyk.se. Powered by Skor.